МИНТАҚАДА ТУРИЗМ СОҲАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Соқижонов Қодиржон Қобилжон ўғли, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада минтақа иқтисодиѐтини ривожлантиришда туризм соҳасининг роли кўрсатиб берилган. Шунингдек, минтақада туризм соҳасининг ҳозирги ҳолати таҳлил қилиниб, уни истиқболда ривожлантириш бўйича хулоса, таклиф ва тавсиялар берилган.