1-2 SINFLARDA ONA TILI DARSLARIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH METODIKASI - Rashidova Mehriya Muzaffarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada boshlangʻich ta‟lim ona tili fanini oʻqitish jarayonida,oʻquvchilarning darsga nisbatan qiziqishlarini orttirishga, qaratilgan innovasion texnologiyalardan keng foydalanishning samarali usullari yoritib berilgan.