Inson qadri yanada mustahkamlangan Konstitutsiya bilan barqaror ta’lim taraqqiyoti sari - Sharipov Mirjalol Jamoladdin o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada yangilangan Konstitutsiyamizda inson huquq va erkinliklari, burchlari hamda majburiyatlari yanada kengaytirilganligi, mamlakatimizda “Inson qadri” uchun tamoyili har sohada bosh mavzu bo‟layotganligi hamda ta‟lim tizimi uchun yengilliklar sifatida asosiy qonunimizga normalarning kiritilganligi haqida bayon qilingan.