OʻZBEKISTONDA SUGʻURTA BOZORI VA UNI RIVOJLANTIRISHNING DOLZARB MASALALARI - Ismatullayeva Shirin Suratovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda sugʻurta bozori va uni rivojlantirishning dolzarb masalalari haqida fikr yuritilgan boʻlib, Oʻzbekistonda sugʻurta bozorini yanada rivojlantirish, aholini sifatli moliyaviy xizmatlar bilan qamrab olish koʻlamini kengaytirish, sugʻurta tashkilotlari faoliyatini qoʻllab-quvvatlash masalalari atroflicha oʻrganilgan. Shuningdek Oʻzbekistonda sugʻurta bozorini yanada rivojlantirish masalasidagi qilingan va qilinayotgan ishlar oʻrganilgan, xulosa va takliflar keltirilgan.