RIVOJLANAYOTGAN MAMLAKATLARDA INNOVATSION INVESTITSIYANI BOSHQARISH ORQALI IQTISODIY XAVFSIZLIKNI TA’MINLASH LOYIHALARI - Sabirov Umrbek Ismailovich, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada rivojlanayotgan davlatlarning innovatsion siyosatining shakllanish tendensiyalari va unda investitsion faoliyatning o„ziga xos jihatlari o„rganilgan. Innovatsiyalarning rivojlanayotgan davlatlar iqtisodiy xavfsizligini ta‟minlashdagi o„rni va uning roli borasidagi ilmiy asarlar tadqiq etilgan. Tadqiqotlar asosida O„zbekiston sharoitida joriy etishga xos bo„lgan ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.