Madaniy meros obyektlari davlat kadastrining raqamli xaritasini tuzish - Sattorov Shahzod Yarashovich, Joʻraqulov Fazliddin Faxriddinovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Bu maqolada "Madaniy meros obyektlari davlat kadastrining raqamli xaritasini tuzish" mavzusi ko'rib chiqilgan. Maqola davlat kadastrining obyektlarini tashkil etish va ularning joylashuvi, kadastr raqami va boshqa ma'lumotlarini o'z ichiga oladi. Davlat kadastrining raqamli xaritasini tuzishning asosiy qadamlari va bu jarayonda qo'llaniladigan metodlar to'g'risida tushuncha berilgan.