TABIIY FANLARNI O’QITISHDA AMALIY ISHLARNI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Buronova Mahliyo G’ulomovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kun yoshlarini darsga jalb etish va zamonaviy darslarni tashkil etish to‘g‘risida gapirilgan. Shu jarayonda zamonaviy darslarga qo‘yiladigan talablar, dars tashkil etishdagi mantiqiylik va izchillik usullari yoritib beriladi.