Pulning kelib chiqish tarixi, rivojlanishi va zarurligi - Sa’dullayev Asilbek (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada pul o’zi nima ? Uning qanday paydo bo’lganligi, dastlabki pullar qanday ko’rinishda bo’lganligi va qanday vazifa bajarganligi, shuningdek pulning mohiyati va vazifalari o’rganildi.