NAYSIMON SUYAKLAR - Madjitova Iroda Abdimalik qizi, Nasriddinova Ruxshona Toxir qizi, Xalilov Sanjar Abduvaxob o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada naysimon suyaklarning tuzilishi, yoshga doir o‟zgarishlari, rentgenoanatomiyasi haqida so‟z boradi. Yelka suyagi anatomiyasi va gistalogiyasi haqida bayon etilgan.