MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTLARIDA METODIK ISHLARNI TASHKILLASHTIRISH - Yuldasheva Zulayho Murodjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
This article describes the methodology and essence of raising the knowledge level of educators in preschool educational organizations.