MAHORATLI MUHANDIS-PEDAGOG – BO‘LAJAK MUHANDISLARNING UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISHI TAYANCHI - Siddiqova Sado t G‘afforovna, Raxmatova Umida Davronovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada tarmoq korxonalari bilan o„zaro hamkorlik jarayonida ular o„rtasida muloqot, bo„lajak muhandisning shaxsiy va kasbiy rivojlanishi hamda bo„lajak muhandislarning uzluksiz kasbiy rivojlantirishi tayanchi sifatida muhandis pedagogning mahorati, ilmiy-texnikaviy taraqqiyotning hozirgi sur‟atlaridagi rivojlanish tendensiyasi haqida fikr yuritilgan.