Ashtarxoniylar sulolasi davlat boshqaruvi - Rajabov Alisher Shavkatovich, Ruzimurodova Charos, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Ashtarxoniylar sulolasi davlat boshqaruvi hukmdorlar shajarasi ular tomonidan qilingan ishlar yer egaligi harbiy boshqaruvi soliq islohotlari haqida keltirilib oʻtiladi.