ANDIJON VILOYATI SUV RESURSLARINING UMUMIY KO'RINISHI VA AHAMIYATI - Karimov Anvarjon Muqumjonovich, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Andijon viloyatining suv resurslari, ularning iqtisodiyotdagi o„rni va ahamiyati, shuningdek, ularni samarali boshqarish muammolari tahlil qilinadi. Maqolada viloyatda mavjud suv resurslarining umumiy tavsifi keltirilgan bo„lib, qishloq xo„jaligi va sanoat ehtiyojlarini qondirishda ularning ahamiyati ko„rib chiqiladi. Suv resurslarini boshqarish va ularni ekologik barqarorlikni saqlagan holda foydalanish strategiyalari ham muhokama qilinadi.