Ansambl sinfi maqsad va vazifalari. Ansambl haqida tushuncha - Adxamova Ma’suma Anvarjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada musiqa san‘atida ansambl jamoalarining kelib chiqishi tarixi va maqsad, vazifalari shuningdek ularning faoliyatini amalga oshirish uslublari xaqida fikr yuritilgan.