MAKTABGACHA TA’LIM TARBIYACHILARINI INKLYUZIV TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISH - M.A.Sattorova, S.Ashurova, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta‘lim muassasalari tarbiyachilarini inklyuziv tayyorgarligini rivojlantirishning istiqbollari,imkoniyatlari,dolzarbligi tahlil qilingan.