Темур салтанатида марказий бюджетни идора қилиш тизимининг ўзига хос хусусиятлари - Райимова Садоқатхон Азизбек қизи (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада Амир Темурнинг марказлашган давлат бюджет масалалари хамда салтанатнинг савдо-иқтисодий муносабатлари ўрганилган ва таҳлил қилинган.