ADVOKATURA FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH: MILLIY VA XORIJIY TAJRIBA - Sattarov Alisher Nurmaxammatovich, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada advokatura faoliyatini takomillashtirish: milliy va xorijiy tajriba tahlil qilingan boʻlib, Oʻzbekiston Respublikasida advokatura rivojlanishi, kecha va bugungi holati oʻrganilgan. Yangi tahrirdagi Konstitutsiyada advokatura oʻrni va ahamiyati haqida fikr yuritilgan, shuningdek sud va tergovda advokat ishtirokining dolzarbligi haqida xulosa va takliflar keltirilgan.