QO‘L GILAM MAHSULOTI ISHLAB CHIQISHDA TEXNIK HISOB - M.Xoliqova, N.B.Yusupova, P.S.Siddiqov (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada qo„l gilami ishlab chiqarishdagi xomashyo sarfini bilish maqsadida gilamning texnik hisobi bajarilgan. keltirilgan.