MOLEKULYAR FIZIKANING IZOJARAYONLARGA TADBIQI - Olimova Begoyim Alyorbek qizi, O’rinboyeva Kumushoy Sultonbek qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Molekulyar fizika izojarayonlarga tadbiq etishning bir necha muammo va yondashuvlari mavjud. Tadbiqiy molekulyar fizika, izojarayonlarni tushuntirish