CC-15A СЕПАРАТОРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ БЎЙИЧА ОЛИБ БОРИЛГАН ТАДҚИҚОТЛАР - Эшмуродов Дилмурод Дусмурод ўғли, Ходжиев Мухсин Таджиевич (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Ушбу мақолада пахтани пневматранспортларда ташиш жараёнида ҳаводан ажратувчи СС-15А сепататорда пахта бўлакчаларини орт деворга бормаслиги учун ўрнатилган йўналтиргич устида олиб борилган назарий изланишлар келтирилган.