ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBUR VA UNING AVLODLARINING ISLOHOTLARI HAMDA MADANIY MA’RIFIY FAOLIYATI - Zokirjanov Mirzohid Shuhrat o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Zahiriddin Muhammad Bobur va uning avlodlarining islohotlari hamda madaniy-ma’rifiy faoliyati haqida bilib olishingiz mumkin.