INGLIZ TILINI MASOFIY TA’LIM ORQALI O‘QITISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Soxiba Xoldarova Gulomjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada zamonaviy ta‟lim jarayonida ingliz tilini o„qitishda bilim, ko„nikma va malakalarni rivojlantirish uchun masofaviy ta‟limdan foydalanish muhimligi asoslab berilgan. Shu munosabat bilan ingliz tilini o„qitish metodikasini tubdan o„zgartirishga katta e‟tibor qaratilmoqda. Masofaviy ta‟limning paydo bo„lishi bilan o„qituvchilar va talabalar o„rtasidagi munosabatlar o„zgarib bormoqda hamda o„quvchilarning chet tillarini o„rganishga qiziqishi va rag„batlantirilishi bilan yanada ochiq va hamkorlikka aylanmoqda. Shu bilan birgalikda ushbu maqolada masofaviy ta‟limning asosiy tarkibiy qismlari qisqacha muhokama qilinadi.