ALLOMA MUHAMMAD ZOHID IBN HASAN KAVSARIYNING HAYOTI VA ILMIY FAOLIYATI - Qoldashev Bobomurod (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada Fiqh ilmiga katta hissa qo‟shgan Alloma Muhammad Zohid ibn Hasan Kavsariyning hayoti va yozgan asarlari haqida malumot berdim.