GOOGLE DOCS ONLAYN ILOVASIDAN TA`LIM JARAYONIDA FOYDALANISH - Kuchkarova Nargiza Ilhamovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Rivojlangan davlatlar ta’lim tizimida zamonaviy kadrlar tayyorlash uchun masofaviy ta’lim berish shakllaridan umumli foydalanilmoqda. Ushbu maqolada, Google dasturi ilovalaridan ta’lim jarayonida foydalanish haqida fikr va mulohazalar yuritiladi. Ta’lim sohasida Google Docs da real vaqt davomida bir nechta talabalar bilan birgalikda mashg`ulotlar olib borish mumkinligi talabalar ushbu mavzular bilan chuqur shug`illanishlari uchun qulayliklar yaratib beradi, bu esa darsliklar va sinf xonalaridan tashqarida yaxlit tushunchani rivojlantiradi. Faol va zamonaviy bilimlarni o`rganishga asoslangan ushbu ilova aniq fanlarni o`qitishda ayniqsa foydali ekanligini isbotladi.