MODULLI YIG’INDILAR BO’YICHA XIMOYALOVCHI INFORMATSIYA ISHONCHLILIGINI OSHIRISH ALGORITM VA DASTURIY VOSITALARNI YARATISH - Sayfullayev Jo'rabek Sadin o'g'li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Siyosatchilar, muassasalar, tashkilotlar va boshqalarning elektron hujjat aylanishi tizimlarining (EHAT) samaradorligi elektron hujjatlarni (EH) qayta ishlash sifati ko'rsatkichlarining yuqori darajasini, xususan, ma'lumotlarning xavfsizligi, ishonchliligi, to'liqligi, dolzarbligini ta'minlash orqali erishiladi.