“Луқмон” сурасидаги насиҳатларнинг ёш авлод тарбиясидаги ўрни - Салиева Биби-Айша (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мазкур мақолада ―Луқмон‖ сурасининг нозил бўлиши, мавзуси ва бу сурасидаги ота-онани ҳурмат қилиш, солиҳлар йўлидан юриш, даъватда ҳикматли бўлиш, яхшиликка чақириш, ѐмонликдан қайтариш каби тарбиявий насиҳатлар ҳақида маълумотлар берамиз.