Imom Hafs ibn Sulaymonning hayoti va ilmiy faoliyati - Obidov Qosimjon (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada Imom Hafs ibn Sulaymon (rohimahulloh) haqida maʼlumot beriladi.