INSONDA KUZATILADIGAN HISSIY ZO’RIQISHLARINI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Eshqulova Roza Omonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada muallif hissiy zo‟riqish hamda emotsional zo‟riqishlarni korreksiyalashning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida so‟z yuritadi.