TA’LIMDA KREATIVLIK - ZAMON TALABI - Payziddinova Nodira Ibroximovna, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonlari samaradorligini oshirishda kreativ o’quvchilar bilan olib boriladigan ta’limiy, psixologik ishlar haqida fikrlar yoritilgan.