YOSHLARDA SALBIY O‘ZGARISHLARNI KELTIRIB CHIQARUVCHI TASHQI TA’SIRLARNING IJTIMOIY, PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Bekmurodova Ma’suda Musurmonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolani mutolaa qilar ekansiz siz hozirgi kun yoshlarida kuzatilayotgan salbiy xolatlar, ularning oqibatlari xaqida malumotlarga ega bo'lasiz.