O‟SMIRLIK DAVRIDAGI AGRESSIV XULQ ATVOR PSIXOKORREKSIYASI VA UNING PROFILAKTIKASI - Abduraxmanova Feruza Jaxongirovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada o‟smirlik davridagi agressiv xulq atvorning kuchayib borayotgani va uni oldini olishning o‟ziga xos psixologik usul va vositalari, agressiv xulq atvor psixokorreksiyasi, o‟smir yoshidagi bolalar bilan o‟zaro munosabatlar, fikrlar va his tuyg‟ularini adekvat o‟rnatish psixokorreksion mashg‟ulotlar haqida keltirib o‟tilgan.