TASVIRIY SAN’ATNING RIVOJLANISH TARIXI - Jalilova Shoxidabonu Abdullajon qizi, Marifjonova Umida Erkinjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada tasviriy san’atning rivojlanish tarixi haqidagi fikrlar yoritilgan.