Қироат илми ривожланишида Андалус қироат мактабининг ўрни - Турғунов Нуриддин (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мазкур мақолада Андалус қироат мактабининг шакилланиши ва у ерда етти қироатнинг машҳур бўлишига доир илмий маълумотлар тўғрисида сўз юритилди.