“AQOID AN-NASAFIY” ASARIDAGI GUNOHI KABIRALAR VA ULARNING IYMONGA TA’SIRI BORASIDAGI IXTILOFLAR - Abdulaziz Kamoladdinovich Abdullayev (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada gunohi kabiralar haqida qisqacha ma‟lumot, Najmuddin Umar an-Nasafiyning “Aqoid an-Nasafiy” asarida gunohi kabiralar haqida kelgan ma‟lumotlar va gunohi kabiralarning iymonga ta‟siri borasidagi ixtiloflar keltirib o‟tilgan.