МАЗҲАБСИЗЛИК ЗАЛОЛАТДИР - Раҳимжонов Маҳмуджон (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мақолада мазҳабсизлик нима, унинг келиб чиқиши, жамият ва мусулмонлар учун зарарли ва уларнинг қарашлари нотўғри эканлиги ҳақида маълумотлар берилган. Шунингдек, фиқҳий мазҳабларни келиб чиқиш ҳикматлари, мазҳабга эргашмаслик залолатга олиб келиши ҳақида сўз юритилган.