OʻZBEKISTONDA AGROTURIZMNI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI - Mirzokulova Kumush Mirshakarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Maqolada Agroturizm sohasida turistlarni qabul qilishi mumkin bo‘lgan obyektlarni o‘rganish, ular asosida ro‘yxat shakllantiriladi. Qayd etish joizki, turizm va ijtimoiy tarmoqlarning rasmiy sahifalarida turoperatorlar uchun dasturlar ishlab chiqish va turistlarning mustaqil tashrif buyurishi uchun agroturizm obyektlari haqida batafsil ma’lumotlar taqdim etilgan.