Ta’lim muasassalaridagi konfliktli vaziyatlarga psixologik yondashuv - Xidirova Saboxat Norboʻtayevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada ta’lim muassasalaridagi agressıv holatlar va konflıktogen hodısalarnıng pedagogık psıxologık tavsıfı haqida so’z borib, bir qator ilmiy psixologik yondashuvlar o’rin olgan.