OPTIKA VA OPTIK ASBOBLAR - Jo’rayeva Sevinch Jumaboy qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Fizik yorug’likning tabiatini, yorug’lik hodisalari qonuniyatlarini, yorug’lik bilan moddalarning o’zaro tasirini o’rganadigan bo’limni o’rganamiz.