MIR SAYYID SHARIF JURJONIYNING HAYOTI VA ILMIY FAOLIYATI - Nurmanov Yaxshilik (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada Aqoid ilmiga kata hissa qo‟shgan Alloma Mir Sayyid Sharif Jurjoniyning hayoti va yozgan asarlari haqida malumot berdim.