Фатво ҳақида тушунча - Маҳмуджонов Жавоҳир (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мазкур мақолада “Фатво” сўзининг луғавий ва истеьлохий маьноларига тўхталиб ўтилиб, фатво хақида бошланғич тушунча берилди. Ва унинг хозирги кундаги ахамиятини келтирилди.