PEDAGOGIK NIZOLAR VA ULARGA PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Xoʻjayeva Dilorom Otanazarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada pedagogik nizolar va ularni bartaraf etish usullari haqidagi fikrlar keltirilgan.