OILADAGI O’ZARO MUNOSABATLAR VA MULOQOTNING FARZAND TARBIYASIGA TA’SIRI - Sotvoldiyeva Mastura Abdurashidovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada oilaviy munosabatlar, ota-onalarga maslahat, yosh xususiyatlari va farzand tarbiyasida zamonaviy usul va metodlar hamda muloqot ko’nikmlalarining kelib chiqishi haqida fikr va mulohazalar keltirib o’tilgan.