HOZIRGI KUNDA YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHDA OILA VA MAKTAB HAMKORLIGI - Nazirova Umida Ikromjonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash masalalari haqida, uning mexanizmlari va psixologik jixatlari xaqida bilib olishingiz mumkin.