KASB-HUNAR TANLASHDA O’QUVCHILARDA USTUNLIK QILADIGAN MOTIVLAR VA ULARNING TASNIFI - Mambetova Asem Maxsetovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada oila va ta’lim muassasalari o’rtasida teng, ijodiy, manfaatli o’zaro hamkorlik asosida maktab o’quvchilarini kasb-hunarga yo’naltirish va o’zlarining qiziqishlari asosida foydali va manfatli kasb tanlash haqida fikr mulohazalar keltirib o’tilgan.