DINIY TA’LIMDA - MUOMALA MADANIYATI - Mamadaliyev Nodirbek Maxammadjon o'g'li, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada muomala madaniyatining diniy asoslari, islom dinining muomala madaniyati to‟g‟risidagi eslatmalari, qur‟on va hadislardagi axloqiy me‟yorlar keltirib o‟tilgan.