Матн лингвистикаси ва когнитив тилшунослик - Ғофурова Сайёра Ортиқовна (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада бадиий матннинг компоненти сифатида табиат ва шахс тасвирларини лисоний тадқиқ этиш.