BASKETBOL VOSITALARI YORDAMIDA TASHKILIY-METODIK USULLARINI ISHLAB CHIQISH VA SAMARADORLIGINI TAJRIBALAR YORDAMIDA TEKSHIRISH - Xudayberganov Otabek Erkinovich; Baxramov Umrbek Anvarbek o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Ushbu maqolada muammoli o`qitish usullaridan foydalangan holda, basketbol vositalari orqali talabalarda kasbiy va pedagogik ko`nikmalarni shakllantirish mexanizmlari yoritib berilgan.