Доктор Маҳмуд Таҳҳоннинг шахсий ва илмий фаолияти - Зокиров Акбархон (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мазкур мақолада Ҳадис илмига катта ҳисса қўшган Доктор Маҳмуд Таҳҳоннинг ҳайот ва йозган асарлари ҳақида малумот бердим.