NOTO'LIQ OILALARDAGI BOLALARNI IJTIMOIYLASHUVINING PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK MUAMMOLARI VA UNING YECHIMLARI - Xasanova Nurinisa Xolturayevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada to’liq va noto’liq oilalardagi farzand tarbiyasining o’ziga xos farqli va o’xshash tomonlari hamda kamchilik va afzalliklari haqida keltirib oʻtilgan