INTERNET TARMOQLARI VA KOMPYUTER O’YINLARINING BOLA RUHIYATIGA IJOBIY VA SALBIY TA’SIRI - Karimova Munojat Quchqarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy ota-onalar va ularning farzand tarbiyasidagi kamchiliklari, hamda bolalarning internet tarmoqlari va kompyuter o‟yinlariga qaramligining sabab va oqibatlari haqida keltirib oʻtilgan